ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Προβλέψεις ζωδίων για το 2016

Κριοί:
Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, είναι ο καιρός της δικής σας επανάστασης. Θα απελευθερωθείτε από περιορισμούς και συμβατικότητες, είτε αυτοί προέρχονται από την οικογένεια, είτε από την κοινωνία.
Μην σας τρομάζει αυτή η αλλαγή. Απλά πρέπει να βρείτε ποία είναι εκείνα τα στοιχεία της ζωής σας που είναι τα αληθινά, τα οποία και θα κρατήσετε και ποια αυτά από τα οποία πρέπει να απαγκιστρωθείτε. Ίσως σ' αυτή την αναζήτηση καταφύγετε και στην αστρολογία, το διαλογισμό, γιόγκα κλπ. ή όποιο άλλο τρόπο μπορεί να σας φέρει κοντά στην αληθινή γνώση, το μόνο όπλο για τη μελλοντική σας πορεία.

Το πέρασμα του Δία από τον έκτο οίκο σας, η επαγγελματική σας επιτυχία μέσα από την εργασία, θα έχει τον πρώτο λόγο. Κατ' αρχήν διαφοροποιείται η αντιμετώπιση της εργασίας από εσάς, αφού τώρα τη βλέπετε σαν το μέσο για την επιτυχία. Τώρα δεν σας κουράζει η δουλειά σας, αλλά γίνεστε και περισσότερο οργανωτικός, οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνος και τελικά αυτά αναγνωρίζονται από προϊσταμένους και συναδέλφους, κάτι που είναι από μόνο του δικαίωση. Η αμοιβή θα είναι είτε υλική, είτε ηθική. Πιθανή κάποια σημαντική προαγωγή. Προσοχή στη δίαιτά σας, επειδή εκτός από περιττά κιλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα υγείας.

Τους δυο τελευταίους μήνες του χρόνου, οι συνεργασίες περνούν σε πρώτη μοίρα. Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο για σας συνεργάτη, ή ίσως προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Πολύ πιθανόν κάποιο δικαστικό θέμα που εκκρεμεί να βρει ευνοϊκή λύση, ή να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας υποστηρίξει για την επίλυσή του.

Στο θέμα του γάμου, οι σχέσεις συσφίγγονται, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας.Κάποιες καθυστερήσεις ή δυσκολίες ή εμπόδια σε μακρινά ταξίδια ή κάποια νομικά προβλήματα. Επίσης κάποια στενότητα σε πνευματικό επίπεδο, σας δημιουργεί κάποια στενοκεφαλιά. Αν μπορέσετε να ξεφύγετε από τα δικά σας κλισέ και να δείτε τα πράγματα από ευρύτερη οπτική γωνία, πιο φιλοσοφικά, θα έχετε κερδίσει τις μισές τουλάχιστον εμπειρίες, από όσες σας χρειαστούν σε δύο χρόνια, που ο Κρόνος θα δοκιμάσει την καριέρα σας.

Ταύροι:
Την περίοδο αυτή θα επιθυμήσετε να πάρετε κι εσείς τη μερίδα ευτυχίας που σας ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα δημιουργηθεί οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση, αλλά ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα θα έχουν την υπόσχεση της διάρκειας. Ακόμη η σχέση σας με τα παιδία βελτιώνεται το διάστημα αυτό, ενώ η επιτυχία τους σας γεμίζει υπερηφάνεια. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχει μεγαλύτερη υπόσχεση οικονομικής επιτυχίας. Σε όλους όμως δημιουργείται κάποια τάση για ξεγνοιασιά, διασκέδαση και μποέμικη ζωή.

Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στις υλικές και άλλες αξίες. Ειδικότερα θα πρέπει να είσαστε ετοιμασμένος για μείωση ή και ματαίωση χρηματικών απολαβών, όταν αυτές εξαρτώνται από τρίτους, είτε είναι κάποιο δάνειο, κάποιο πριμ, κάποιο επίδομα κλπ. Θα πρέπει να στηριχθείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις και να μην περιμένετε βοήθεια από κανένα. Αυτό βεβαίως θα αποτελέσει πολύτιμη γνώση για σας, όταν μετά από πέντε περίπου χρόνια ο Κρόνος θα επηρεάζει τα επαγγελματικά και την καριέρα σας.

Το πέρασμα του Ουρανού από το δωδέκατο οίκο σας, θα φέρει κάποιο ξεκαθάρισμα του υποσυνειδήτου. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, αναστατώσεις, εχθρικές ενέργειες εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας. Αυτά είναι αποτελέσματα προηγούμενων ενεργειών σας που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αντί να σας λυπούν και να σας ξαφνιάζουν λοιπόν, θα πρέπει να επιχειρήσετε εσείς το ξεκαθάρισμα αυτό, να απελευθερωθείτε από ό,τι έχετε κρυμμένο βαθιά μέσα σας και να ετοιμασθείτε για την μεγάλη αλλαγή που θα φέρει σε μερικά χρόνια το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σας.

Δίδυμοι:
Το πέρασμα του Δία από τον τέταρτο οίκο σας, θα σημάνει για σας αφ' ενός την αναζήτηση της ηρεμίας και της γαλήνης, μέσα σε μια ήρεμη οικογενειακή ατμόσφαιρα, αφ' ετέρου την ευκαιρία βελτίωσης του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και ίσως την αγορά ή την αλλαγή σπιτιού. Προσέξτε να δείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, είτε για την απόκτηση σπιτιού, είτε για τη δημιουργία μιας επιχείρησης. Είναι το διάστημα που θα σας δώσει τις πιο πολλές ευκαιρίες, για να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Λίγη τόλμη χρειάζεται από σας. Η επιτυχία θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο, είτε άμεσα, είτε αργότερα, χάρις όμως στα θεμέλια που θα βάλετε τώρα.

Από 29 Οκτωβρίου 2016 και μετά, θα επιθυμήσετε να πάρετε κι εσείς τη μερίδα ευτυχίας που σας ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα δημιουργηθεί οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση, αλλά ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα θα έχουν την υπόσχεση της διάρκειας. Ακόμη η σχέση σας με τα παιδία βελτιώνεται το διάστημα αυτό, ενώ η επιτυχία τους σας γεμίζει υπερηφάνεια. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχει μεγαλύτερη υπόσχεση οικονομικής επιτυχίας. Σε όλους όμως δημιουργείται κάποια τάση για ξεγνοιασιά, διασκέδαση και μποέμικη ζωή.

Για όλο το 2016, οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα κλονισθούν και θα δοκιμασθούν. Είναι η στιγμή της αλήθειας. Τώρα θα δείτε ποια σχέση ή συνεργασία αξίζει πραγματικά, ποία έχει υγιείς βάσεις και μπορεί να διατηρηθεί στο χρόνο και ποία όχι. Όποια απ'αυτές δεν είναι σταθερή θα διαλυθεί. Επίσης τώρα θα κριθεί αν τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, τηρήσατε τις συμφωνίες που είχατε κάνει.

Επίσης ο Ουρανός στον ενδέκατο οίκο θα σας φέρει μια τάση να ξεφύγετε από το κατεστημένο και το συντηρητισμό. Οι παλιοί φίλοι χάνονται και έρχονται άλλοι με άλλες ιδέες και νέα ενδιαφέροντα. Επίσης θα σημειωθούν αλλαγές στη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους ή σωματεία, λόγω μη ταύτισης ιδεών. Ακόμη μπορεί να στραφείτε σε νέες πρωτοποριακές αναζητήσεις, σε τομείς που μέχρι τώρα δεν σας είχαν απασχολήσει, όπως η αστρολογία, η αεροπλοϊα, ο κινηματογράφος, τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα. Προσοχή στις παρέες σας, γιατί η μεγάλη σας ελευθερία, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες τοποθετήσεις και ενέργειες.

Καρκίνοι:
Το επόμενο διάστημα, η καθημερινότητα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας. Οι καθημερινές εμπειρίες, η άνεση στις καθημερινές σας επικοινωνίες, η ευρύτητα των ιδεών, σας οδηγούν στο να κάνετε περισσότερα ταξίδια, στην μεγαλύτερη ενημέρωση επί παντός επιστητού, αλλά και στην οργάνωση της καθημερινής σας ζωής, ώστε να γίνει πιο άνετη. Η πραγματική αντίληψη όσων συμβαίνουν γύρω σας θα σημάνει για σας κάποιες αναθεωρήσεις, αλλά και κάποια νέα σχέδια για το μέλλον. Τέλος με συγγενείς και γείτονες θα υπάρχει περισσότερη επικοινωνία και κατανόηση, χωρίς να αποκλείεται και κάποιο ευεργέτημα απ' αυτούς.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον έκτο οίκο σας, σημαίνει για σας σκληρή εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει τώρα να προλάβετε τα πάντα, και ενώ πολλές φορές δεν θα αντέχετε άλλη κούραση, θα έχετε την αίσθηση ότι οι κόποι σας δεν βρίσκουν αναγνώριση. Προσέξτε μήπως η υπερκόπωση υποσκάψει την υγεία σας. Μη χάσετε τη ψυχραιμία σας. Βάλετε σε τάξη, όσο γίνεται, τις υποχρεώσεις σας, φανείτε μεθοδικός και υπομονετικός και στο τέλος της περιόδου αυτής, μετά από δυόμισι χρόνια δηλαδή, θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι.

Το πέρασμα του Ουρανού από το Δέκατο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες νέες τεχνικές, που θα σας δώσουν νέες εμπειρίες αλλά γρήγορα θα τις εγκαταλείψετε, ή μπορεί να είναι κάποια αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σας. Αν από καιρό είχατε κάποια τέτοια σκέψη, τώρα είναι καλύτερα, μετά από ώριμη σκέψη, να επιδιώξετε μόνος σας την αλλαγή, παρά να σας την επιβάλλουν άλλοι, επειδή έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Το μήνυμα του Ουρανού σας καλεί να προετοιμασθείτε και να δεχθείτε τις αλλαγές, χωρίς να εκπλαγείτε γι' αυτές. Αποφύγετε επίσης κάθε ενέργεια, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σκάνδαλο.

Λέοντες:
Το επόμενο διάστημα που χαρακτηρίζεται από την κίνηση του Δία στο δεύτερο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ό,τι θεωρείτε σαν "αξία" και φυσικά και στα υλικά αγαθά. Πράγματι τα οικονομικά σας ευνοούνται, με την έννοια ότι θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσής τους, αλλά προσέξτε αφ' ενός την πλεονεξία, αφ' ετέρου την τάση για σπατάλη. Μην απορροφηθείτε στο κυνήγι της καλυτέρευσης των οικονομικών και ξεχάσετε ο,τιδήποτε άλλο, η μην σας παρασύρει η υπεραισιοδοξία και κάνετε κακή διαχείριση αυτών. Ευκαιρίες θα σας δοθούν αλλά "μέτρον άριστον".

Το πέρασμα του Κρόνου από τον πέμπτο οίκο σας, σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στα ερωτικά σας θέματα. Ίσως λοιπόν τώρα ξεκαθαρίσει κάποια ερωτική σας σχέση που χρόνιζε αλλά δεν είχε κάποια σταθερή βάση, ίσως συνάψετε κάποια σχέση με μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία άτομο, ή ίσως στραφείτε σε άτομα που μέχρι τώρα αποστρεφόσαστε, επειδή τώρα θα δείτε τα θετικά τους στοιχεία. Τα παιδιά ίσως σας φορτώσουν μεγαλύτερες ευθύνες, ενώ οι δημιουργίες σας υπόσχονται σταθερότητα και διάρκεια.

Η διέλευση του Ουρανού από τον ένατο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία και την επιθυμία να ασχοληθείτε με τις πνευματικές και ηθικές αξίες της ζωής. Αφήστε τον εαυτό σας να δεχθεί τις αλλαγές που θα έρθουν, απαγκιστρωθείτε από τις παλαιολιθικές αντιλήψεις σας και αποκτήστε νέο τρόπο σκέψης, νέα φιλοσοφία. Η αστρολογία μπορεί να είναι ο τομέας με τον οποίο θα ασχοληθείτε την περίοδο αυτήν.

Παρθένοι:
Στο διάστημα αυτό ο Δίας θα κινείται στον πρώτο οίκο σας κι εσείς θα διακατέχεστε από μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ το όραμά σας θα είναι μια πιο πετυχημένη και άνετη ζωή. Πράγματι όλα το χρόνο αυτό θα δουλεύουν για σας, ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και μπορείτε να ξεπεράσετε όποια δυσκολία εμφανισθεί, για να φθάσετε στην επιτυχία. Αποφύγετε όμως να αναλάβετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε, και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, το σπίτι και η οικογένεια θα δεχθούν την επίδραση του Κρόνου, που σημαίνει ανακατάταξη, αναδιοργάνωση, ή και ξεκαθάρισμα εκκρεμοτήτων που χρονίζουν. Επειδή ό,τι συμβαίνει την περίοδο αυτή, θα έχει επακόλουθες συνέπειες στα αμέσως επόμενα χρόνια, η συμβουλή μας είναι να δείξετε προσοχή και σύνεση, σε κάθε σας ενέργεια που επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια ή τους γονείς σας. Τις αποφάσεις σας θα πρέπει να τις παίρνετε μετά από πολλή σκέψη, ενώ τα βάρη που θα αναγκασθείτε ίσως να αναλάβετε, είναι αναπόφευκτα και δεν θα πρέπει να σας λυπούν.

Η διέλευση του Ουρανού από τον όγδοο οίκο σας θα φέρει αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σας, αν αυτά εξαρτώνται από τρίτα πρόσωπα. Έτσι αν εξαρτάσθε οικονομικά από την σύζυγο, ή κάποιο συνεταίρο, θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένος για το καλύτερο ή και το χειρότερο. Ακόμη δεν είναι καθόλου παράξενο να δεχθείτε κάποια κληρονομιά. Αποφύγετε όμως αυτό το διάστημα να πάρετε κάποιο δάνειο, γιατί θα είναι ασύμφορο, ή να επιχειρήσετε διαχωρισμό περιουσίας.

Πολύ πιθανόν να υπάρξει στη διάρκεια αυτής της επίδρασης του Ουρανού κάποια νέα γνωριμία, που θα ξεχωρίσει στον τομέα της σεξουαλικής δραστηριότητας με την πρωτοτυπία και το πάθος που θα τη χαρακτηρίζει, που όμως είναι καταδικασμένη να μην έχει διάρκεια. Τέλος μπορεί να ασχοληθείτε με την ψυχολογία, την παραψυχολογία, ή να συμμετάσχετε σε κάποιες ομάδες με επαναστατικές ή συνωμοτικές αντιλήψεις και δραστηριότητες.

Ζυγοί:
Τα επόμενα δύο χρόνια, ο τομέας της επικοινωνίας σας με τα αδέλφια, συγγενείς, γείτονες θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες. Οι περιορισμοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους ή στα ταξίδια σας, θα έχει για σας την έννοια κάποιας ταξινόμησης και ανακατάταξης των αξιών. Θα ανακαλύψατε νέες αλήθειες, οι οποίες όμως θα σας βοηθήσουν να χαράξετε το σωστό δρόμο επικοινωνίας σας με τον περίγυρό σας. Οι αναποδιές αντί να σας εκνευρίζουν θα πρέπει να σας διδάσκουν όλο αυτό το διάστημα.

Το πέρασμα του Ουρανού από τον έβδομο γενέθλιο οίκο σας, θα κλονίσει συθέμελα το γάμο σας ή τις στενές συνεργασίες. Έτσι αν αυτές είναι συμβατικές, αν στηρίζονται σε επιφανειακούς δεσμούς και δεν έχουν βαθύτερες ρίζες, είναι πιθανόν να διαλυθούν. Αλλά και υγιείς σχέσεις μπορεί να κλονισθούν, από μια ξαφνική αλλά πρόσκαιρη σχέση. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει και ανοιχτές αναμετρήσεις με φανερούς εχθρούς σας, η και κάποιους δικαστικούς αγώνες. Όλο αυτό το διάστημα η ελευθερία και η αλλαγή θα κυριαρχούν.

Ο χρόνος που ακολουθεί θα σας φέρει πιο κοντά στην αλήθεια, καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις και θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε γι' αυτούς, είτε για τον εαυτό σας. Δεχθείτε τα πράγματα όπως έχουν και προσπαθήστε το διάστημα αυτό να επωφεληθείτε από την αναζήτηση της αλήθειας, ώστε η τελική τοποθέτησή σας μέσα στη ζωή, να είναι η πιο σωστή από εδώ κι εμπρός. Για πολλούς η αναζήτηση της αλήθειας ίσως έχει βαθύτερες θρησκευτικές και πνευματικές διαστάσεις, καθώς θα έλθουν σε επαφή με πνευματικούς δασκάλους, ή μέσω του μεταφυσικής και αποκρυφιστικής αναζήτησης.

Σκορπιοί:
Το πέρασμα του Κρόνου από το δεύτερο οίκο σας, σας καλεί να σταθμίσετε τις πραγματικές αξίες της ζωής, είτε αυτές για σας είναι τα υλικά αποκτήματα, είτε τα πνευματικά και ηθικά νοήματα. Ειδικά στον τομέα των οικονομικών σας όμως, θα χρειαστεί καλή διαχείριση και πνεύμα οικονομίας, επειδή στα δυόμισι χρόνια περίπου που διαρκεί η διέλευση αυτή, ο τομέας των οικονομικών θα δοκιμασθεί πιο πολύ. Πέρα από αυτό όμως, θα πρέπει να σταθμίσετε τώρα ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές, από αυτές που θεωρούσατε σαν τέτοιες μέχρι τώρα.

Η διέλευση του Ουρανού από τον έκτο οίκο σας, μας μιλά για αλλαγές στον τρόπο και στο περιβάλλον εργασίας σας. Κάποιες καινοτομίες, η χρησιμοποίηση νέας τεχνολογίας, ή νέων και πρωτοποριακών μεθόδων είναι πιθανή, όπως πιθανή είναι και κάποια δική σας έκρηξη, γιατί η υπεραπασχόληση δεν θα σας αφήνει καιρό να ασχοληθείτε και με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Προσέξτε τον τομέα της υγείας σας, επειδή η υπερκόπωση μπορεί να δημιουργήσει προδιάθεση για καρδιακά ή νευρολογικά προβλήματα. Καθόλου παράξενη και η απόκτηση κάποιου παράξενου "ζώου".

Το επόμενο διάστημα τα ιδανικά, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας για το μέλλον θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για σας. Αλλά και οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες και σωματεία θα είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα εκφρασθείτε. Οι προσπάθειές σας δεν θα έχουν το χαρακτήρα της επιδίωξης άμεσου ατομικού οφέλους, αλλά γενικότερου ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Το δικό σας κέρδος θα είναι η γνωριμία σας με περισσότερα άτομα, μέσα στις ομάδες που θα κινείστε, πολλά από τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα, αλλά και η καταξίωσή σας μέσα στο σύνολο και η αποδοχή της αξίας σας. Ίσως για πολλούς θα σημαίνει και μεγάλη δημοτικότητα σε πλατύτερο κοινωνικό περίγυρο.

Τοξότες:
Το επόμενο διάστημα θα σημάνει μια νέα αρχή εσωτερικής ανάπτυξης. Ίσως θα περάσετε δυσκολίες, αλλά θα αποκτήσετε και πολύτιμες εμπειρίες, μέσα από την ενδοσκόπηση και τη σπουδή του εσωτερικού σας κόσμου. Δεν είναι καιρός για ξεκίνημα κάποιας δουλειάς που απαιτεί πολύ καιρό για να τελειώσει, αλλά θα υποχρεωθείτε εκ των πραγμάτων να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει και είναι σε εκκρεμότητα. Είναι επίσης ο καταλληλότερος καιρός για κάποια ψυχανάλυση, να μάθετε πραγματικά τον εαυτό σας και να διώξετε ό,τι κακό έχετε πάρει από άλλους, να φτιάξετε το νέο σας εαυτό στηριζόμενος στις δικές σας δυνάμεις και με τα δικά σας κριτήρια.

Το πέρασμα του Ουρανού από τον πέμπτο οίκο σας, θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο, στον ερωτικό τομέα. Αν και πολλά μπορούν να συμβούν σ' όλο το διάστημα της επιρροής του, που διαρκεί επτά περίπου χρόνια, εν τούτοις οι δεσμοί που θα δημιουργηθούν δεν θα έχουν διάρκεια. Πολύ πιθανόν στο στάδιο της προσωρινής διακοπής μιας μόνιμης σχέσης, να υπάρξει εμβόλιμη κάποια άλλη, που θα είναι συναρπαστική αλλά πρόσκαιρη. Άλλος τομέας που θα δεχθεί την επίδραση, θα είναι τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα, που θα εκφράζονται τώρα με πιο πρωτοποριακό τρόπο. Επίσης τα παιδιά μπορεί να σας δώσουν κάποιες ανησυχίες και επιπλέον φροντίδες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας βελτίωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

Αιγόκεροι:
Το πέρασμα του Ουρανού από τον τέταρτο οίκο σας, θα σημάνει για σας ανακατατάξεις και αλλαγές, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Οι αλλαγές μπορεί να σημαίνουν από αλλαγές στο σπίτι σας, μέχρι αλλαγή κατοικίας, ή αλλαγή της δυναμικής της οικογένειας. Πολύ πιθανόν να αλλάξει και η σχέση σας με τους γονείς. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δεχθείτε τις αλλαγές με κάποια φιλοσοφική διάθεση και να μην εναντιώνεστε σ' αυτές. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ας μην σας λυπεί λοιπόν.

Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, είναι το πλέον κατάλληλο για την επέκταση των γνώσεών σας, για έναρξη σπουδών σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα, καθώς και για μακρινά ταξίδια. Για τους εκδότες, δημοσιογράφους, συγγραφείς κλπ. σημαίνει επιτυχία και φήμη, αλλά και για τους υπόλοιπους σημαίνει βελτίωση μέσω της γνώσης και της πίστης, που θα αντικαταστήσει προλήψεις και προκαταλήψεις. Επίσης είναι κατάλληλος καιρός να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας.

Το πέρασμα του Κρόνου από το δωδέκατο οίκο σας, κλείνει ένα Κρόνιο κύκλο, και τώρα είναι καιρός για περισυλλογή και απολογισμό. Τι πετύχατε; Πού αποτύχατε και γιατί; Δεν χρειάζονται απογοητεύσεις αν τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά όσο τα περιμένατε. Ήδη είσαστε πιο πεπειραμένος. Μπορείτε να διδαχθείτε από τα λάθη σας, αν έγιναν, και να τα αποφύγετε στο νέο σας ξεκίνημα. Είναι καιρός για σκεπτικισμό και αυτογνωσία. Μη ξεχνάτε πως ό,τι και να έγινε, κάποια σελίδα έκλεισε και μια άλλη τώρα ανοίγει, που περιμένει από εσάς να γραφεί πολύ καλύτερα από την προηγούμενη.

Υδροχόοι:
Το πέρασμα του Ουρανού από τον τρίτο οίκο σας, θα σημάνει μια βασική αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς, σκέψης και επικοινωνίας. Απελευθερώνεστε από συνήθειες και προκαταλήψεις. Ο ρυθμός της καθημερινής ζωής αλλάζει. Ξαφνικά ταξίδια προκύπτουν, απρόοπτα τηλεφωνήματα ή ειδήσεις αλλάζουν τον προγραμματισμό σας, κάτι που μπορεί να σας συναρπάσει πραγματικά, αν σας αρέσουν οι αλλαγές. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε, είναι η μελέτη των λεπτομερειών σ' αυτές τις αλλαγές και τις μετακινήσεις, και κάποια προσοχή για να αποφύγετε δυστυχήματα.

Οι αλλαγές μπορεί να εκδηλωθούν και στο πεδίο των πνευματικών σας ενδιαφερόντων, οπότε στο διάστημα της επταετίας που διαρκεί η πορεία του Ουρανού μέσα στον τρίτο οίκο σας, θα δείτε πολλές ενδιαφέρουσες όψεις της ζωής, και είναι πιθανόν να στραφείτε προς τις θετικές επιστήμες, την ηλεκτρονική, τα computers, αλλά και την αστρολογία ή τον αποκρυφισμό.

Για τον επόμενο περίπου χρόνο από σήμερα, προβλέπεται βελτίωση των οικονομικών σας, από χρήματα που παίρνετε από τρίτους. Κάποιο δάνειο ή επιχορήγηση είναι πιθανό, ή και κάποια κληρονομιά. Επίσης τώρα ανακαλύπτετε νέες δυνάμεις του εαυτού σας, κάτι που σας γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία για τη ζωή. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε και με την αναζήτηση κάποιου βαθύτερου νοήματος της ζωής, μέσω της θρησκείας, του αποκρυφισμού ή της φιλοσοφίας.

Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, αν πράγματι γι' αυτό αγωνισθήκατε σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείτε, αλλά να αναλάβετε τις απαραίτητες υπευθυνότητες αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή και θα καθιερωθείτε, βασισμένος στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις. Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.

Ιχθείς:
Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και σε ό,τι θεωρείτε σαν αξία στη ζωή σας. Οι αλλαγές στα οικονομικά σας, μπορεί να σημαίνουν κέρδη για σας, μπορεί όμως και ζημίες. Η φύση του Ουρανού είναι τέτοια που δεν μπορεί να καθορισθεί ακριβώς η επίδρασή του. Το μήνυμα είναι να μην αντισταθείτε σ' αυτές τις αλλαγές. Αν αλλάξετε δουλειά, μπορεί η νέα σας να έχει σχέση με ηλεκτρονική, computers, αστρολογία κλπ. Μπορεί όμως και μέσα στα πλαίσια της ίδιας της δουλειάς σας, να γίνουν αυτές οι αλλαγές, που το χαρακτηριστικό τους θα είναι το ξαφνικό και το απρόβλεπτο.

Το πέρασμα του Δία από τον έβδομο οίκο, μας δίνει το μήνυμα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προέχουν οι συνεργασίες. Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο για σας συνεργάτη, ή ίσως προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Πολύ πιθανόν κάποιο δικαστικό θέμα που εκκρεμεί να βρει ευνοϊκή λύση, ή να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας υποστηρίξει για την επίλυσή του. Στο θέμα του γάμου, οι σχέσεις συσφίγγονται, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια