ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Η ΟΧΙ ?

Κάθε χρόνο τους μήνες που παρουσιάζεται το φαινόμενο μίας έκλειψης μέσα από περιοδικά – εφημερίδες και φυσικά την τηλεόραση ξεκινά μία απερίγραπτη κινδυνολογία γύρω από τις … ( καταστροφικές ) της επιρροές έτσι ώστε να απλώνεται ένα γκρίζο απειλητικό σύννεφο πάνω από τις ζωές μας και να μας προδιαθέτει αρνητικά για ότι πρόκειται να συμβεί τις μέρες που επηρεάζει .




Ίσως σε αυτό να φταίει το γεγονός ότι η κινδυνολογία πουλά περισσότερο μα σίγουρα φταίει η ημιμάθεια των δήθεν ειδικών που βρίσκουν μαγικά και χρόνο και χώρο να ακουστούν !!! Μέσα σε αυτό το κείμενο θα σας δώσω με απλό τρόπο να καταλάβετε πότε και αν πρέπει να φοβόμαστε μία έκλειψη πώς να ξεχωρίζετε την αλήθεια από τις αμπελοφιλοσοφίες των ..ειδικών.


Πρώτα από όλα οι εκλείψεις είναι συχνά επαναλαμβανόμενο φαινόμενο σε αντίθεση με κάποιες όψεις που μπορούν να κάνουν ακόμα και αιώνες να παρουσιαστούν. Είναι αλήθεια και σωστά από τους αρχαίους χρόνους ότι το φαινόμενο των εκλείψεων το είχαν συνδυάσει με μία επερχόμενη ζημιά μία καταστροφή κλπ.

Όμως όπως είπαμε πιο πάνω εκλείψεις έχουμε και πολλές και κάθε χρόνο και αν κάθε μία την ακολουθούσε και μία συμφορά δεν θα είχε μείνει πέτρα στην πέτρα ! Λογικά λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα με τις εκλείψεις δεν είναι πια και τόσο μαύρα… Ναι αλλά γιατί σωστά οι αρχαίοι είχαν συνδέσει τις εκλείψεις με καταστροφές ?? Μα γιατί τις έβλεπαν δηλ ήταν ορατές στον χώρο τους αφορούσαν άμεσα τον χώρο που ζούσαν όπως εμείς τον Αύγουστο του 1999 που στις διακοπές με τα ειδικά γυαλιά παρακολουθούσαμε αυτήν την τρομερά σκληρή από αστρολογικής άποψης έκλειψη Ηλίου και μετά ήρθε το ναυάγιο του χρηματιστηρίου κλπ …Θα ρωτάτε όταν βλέπουμε μία έκλειψη περιμένουμε και ζημιά ?

 ‘Όχι δεν φτάνει μόνο αυτό Πρέπει να επηρεάζετε και από άλλους παράγοντες αρνητικές όψεις εξωτερικών πλανητών προς την μοίρα της έκλειψης κλπ. Ούτε πχ στις εκλείψεις του Ιουλίου ούτε σε αυτήν του Αυγούστου του 2010 είχαμε τέτοια δεδομένα μάλιστα οι εκλείψεις του Ιουλίου ήταν εξαιρετικά ευεργετικές για μεγάλη ομάδα ατόμων χωρίς φυσικά να πάψουν να υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που πάντα στα ζώδια της εβδομάδας αναφερόμαστε.

Ένας απαραβίαστος κανόνας της Αστρολογίας λέει πως δεν υπάρχουν κακές και καλές όψεις παρά μόνο δυναμικές θετικές η αρνητικές ανάλογα με τις θέσεις των Πλανητών που τις απαρτίζουν. Αυτό είναι σαν να λέμε το Άλφα στο μαθαίνει κάποιος Αστρολογία Άλφα και σε όποιον δεν το ξέρει πέστε Άφησέ το καλύτερα φίλε η φίλη… Π.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια