ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΑΝ όμως ……ΔΕΝ τι κάνεις ?

Καλά !!! Ότι υπάρχουν αυτοί που γεννήθηκαν τυχεροί το ξέρουν όλοι όπως και όλοι κάποιον που ( έχει Άστρο ) όπως έλεγαν οι παλιοί έχουμε στον κοντινό μας κύκλο… Αστρολογικά φτάνει μία γρήγορη και έμπειρη  ματιά  σε έναν γενέθλιο  χάρτη για να φανεί αυτό το ΑΣΤΡΟ !!!













  Το συν Αθηνά των αρχαίων υμών προγόνων που χωρίς αυτό όσο και να κινείς τας χείρας σου …ματαιοπονείς και σε πιάνει ένα παράπονο βλέποντας κάθε λογής  φελλούς  να αρμενίζουν δίπλα στα λίγα τελικά υπερωκεάνια .  Δύο ερωτήματα προκύπτουν αβίαστα από όλα αυτά.. Το ένα είναι ΓΙΑΤΙ το άλλο και ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???  

Εδώ έρχεται να απαντήσει η Αστρολογία η παρεξηγημένη επιστήμη των Ανθρώπων των ονείρων των πόθων των αποριών μας. Πρώτα απ όλα στο γιατί  μετά στο τι κάνουμε. Ο Άνθρωπος είναι σπουδαίο μηχάνημα σώμα και πνεύμα .. Τόσο σπουδαίο που δεν χάνετε δεν μπορεί να χάνετε με έναν θάνατο. Η αθάνατη ψυχή του που όλοι οι λαοί οι θρησκείες και οι πολιτισμοί μνημονεύουν ταξιδεύει στον χρόνο και η ζωή μας αυτή η τώρα δεν είναι παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι του ταξιδιού της ψυχής. Σκεφτείτε με μία απλή σκέψη που θα δικαιολογήσει όλα τα αναπάντητα γιατί της ζωής σας. Αν πχ κάποιοι  βάζουν εμπόδια στο δρόμο της ανόδου σου κάπου κάποτε εσύ θα μπορούσες να είχες εμποδίσει την άνοδο κάποιου που σαν και σένα τώρα είχε όνειρα αξία και προσπαθούσε πολύ.. Μα δεν θυμάμαι θα πεις μα αν θυμώσουν δεν θα ένιωθες το συναίσθημα που νιώθεις θα γνώριζες γιατί σου κλείνουν τον δρόμο.. 

Ο δυνατός που πατά στο διάβα του τον αδύνατο θα βρεθεί στην θέση του αδυνάτου αυτός που σέβεται τον δίπλα του σαν ίσο θα έχει την δύναμη και στον άλλο του κύκλο είτε οικονομική είτε κοινωνική κλπ  Έτσι απλά. Για αυτό ας είμαστε δίκαιοι καθώς πάντα γύρω μας υπάρχουν και πιο δυνατοί και πιο αδύνατοι από εμάς . Έτσι επενδύουμε στο αύριο το δικό μας αύριο . Στο και τώρα τι κάνουμε πρέπει να μάθετε ότι

 Όλοι μα όλοι ακουμπάμε στην ζωή μας την ευκαιρία και δυο και τρις και πιο πολλές φορές . Στην δουλειά στο χρήμα στον έρωτα.. Γνωρίζοντας την εποχή της ευκαιρίας αναβαθμίζουμε την ζωή μας ενώ προσέχοντας την δύσκολη εποχή δεν καίμε ότι φτιάξαμε ως τότε. Αναφέρομαι στους κύκλους που στο περασμένο τεύχος έγραψα. Η Αστρολογία έρχεται να σας δείξει τον δρόμο. Το πότε να ξεκινήσω μια δουλειά το πότε να ανοιχτώ σε μία αγορά πότε να επενδύσω σε μία σχέση να εμπιστευτώ έναν συνέταιρο κλπ Δίνει απτές απαντήσεις και φτιάχνει ένα οργανόγραμμα  ένα πρόγραμμα  ζωής στον καθένα. 

Την ώρα που η τύχη σου χτυπά την πόρτα πρέπει να είσαι εκεί να την περιμένεις και να της ανοίξεις. Όλοι έχουμε τέτοιες ώρες. Μία μικρή αναδρομή της σκέψεις μας στο χθες το επιβεβαιώνει. Φυσικά έτσι γνωρίζουμε και το όριο των δυνατοτήτων μας σε κάθε τομέα. Να θυμάστε ότι ακόμα και ό πιο τυχερός χάρτης έχει κάπου το ( μαύρο ) κομμάτι . Κανείς δεν είναι παντού καλυμμένος ακόμα και αν στα μάτια μας δείχνει να έχει την τέλεια ζωή.  ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ είναι η προτροπή των σοφών προγόνων μας . Γνωρίστε τον εαυτό σας λοιπόν και αλλάξτε την ιστορία σας όμως μακριά από κληρονομικά χαρισματικούς απατεώνες.  Π.Κ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια