ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Οι κόμβοι του φεγγαριού

Από την αστρονομική θεωρία τα επίπεδα της εκλειπτικής και της τροχιάς της Σελήνης του γύρω από τη Γη σχηματίζουν γωνία 6 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη διασχίζει την εκλειπτική δύο φορές κατά τη διάρκεια του σεληνιακού μήνα. Αυτά τα σημεία τομής των τροχιών ονομάζονται κόμβοι.







Δεσμοί της Σελήνης είναι σε απλή γλώσσα σημεία της εκλειπτικής που έχουν σημειωθεί από την κίνηση της Σελήνης και ορίζονται με ακρίβεια. Ο Βόρειος Δεσμός είναι το σημείο της εκλειπτικής που καθορίζεται όταν η Σελήνη είναι αύξουσα από το νότιο στο βόρειο ημισφαίριο, ενώ ο νότιος κόμβος σε ένα αστρολογικό χάρτη είναι στο αντίθετο σημείο του βόρειου κόμβου, το αντίθετο ζώδιο και σε ακριβώς το ίδιο μοιρών από εκείνες του Βορρά κόμβου. Οι αστρολογικές εφημερίδες αναφέρονται μόνο στο Βόρειο κόμβο. Παρακάτω θα αναφερθούμε στην αστρολογική σημασία των κόμβων.


Η ιστορία των κόμβων είναι τα εξής:

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί, χρησιμοποίησαν τους κύκλους της Σελήνης για την τήρηση ημερολογίου τους.
Ιστορικά στοιχεία δείχνουν ότι οι γνώσεις σχετικά με τους κόμβους της Σελήνης βρίσκονται σε πολύ μακρινές περιόδους.

Η περίοδος περίπου 2900 π.Χ. όπου ιστορικά, η κατασκευή του προϊστορικού μνημείου Stonehenge και οι πυραμίδες της Αιγύπτου τοποθετούνται, αποδείχθηκε σύγχρονες έρευνες αρχαιολογικά και αστρονομικά και παρατηρήσεις ειδικά για το Stonehenge, που ήταν ένα εξειδικευμένο αστρονομικό παρατηρητήριο, σχεδιασμένο για την πρόβλεψη εκλείψεων.

Η τοποθέτηση αυτών μεγάλες μόνιμες πέτρες παρέχει σημαντικών πληροφοριών, καθώς και η επιλογή της θέσης της οποίας είναι τυχαίο. Παρατηρώντας τις γεωμετρικές σχέσεις και τη ρύθμιση των λίθων που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το μνημείο θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει εύκολα για το λόγο για την κατασκευή του. Στα διαστήματα μεταξύ των λίθων, από μία αρχική σταθερή θέση, είναι δυνατόν κάποιος να κάνει μια σειρά σημαντικών ηλιακών και σεληνιακών παρατηρήσεων. Στο βιβλίο του Bryan Brewer με τον τίτλο (εκλείψεις) διαβάζουμε:

Κάθε χρόνο, την 1η μέρα του καλοκαιριού ο ήλιος ανατέλλει από ένα σημείο προς βορρά, από οποιαδήποτε άλλη σχετική κατά τη διάρκεια του έτους. Στα ερείπια του Stonehenge της η ανατολή αυτού του ηλιοστασίου του εμφανίζεται στον ορίζοντα σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το λεγόμενο Stone πτέρνα ή SunStone.

Αυτό είναι ίσως το πιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό αυτού του μνημείου. Θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι κατασκευαστές του Στόουνχεντζ ότι αυτή την ημέρα την αρχή του έτους. Μετρώντας τον αριθμό των ημερών μεταξύ των διαδοχικών ευθυγραμμίσεων 2 θα μπορούσαν να υπολογίσουν τη διάρκεια του ενός έτους.

 Οι υπολογισμοί αυτοί αποτέλεσαν τη βάση για τη δημιουργία μιας εμπειρικής ημερολογίου για την υπενθύμιση των διακοπών, αλλά και για πιο πρακτικές δραστηριότητες, όπως σποράς και της συγκομιδής των καλλιεργειών. Να προβλέψει τις εκλείψεις η γνώση για 2 ακόμη κύκλους όφειλαν. Ένας από αυτούς, το σεληνιακό, προσδιορίζεται αρκετά εύκολα. Είναι ο αριθμός των ημερών μεταξύ δύο διαδοχικών πλήρη φεγγάρια. Αυτός ο κύκλος των 29,5 ημερών, σημειώνεται στο Stonehenge από 2 δακτυλίους τάφρο, ένα με 29 και η άλλη με 30 τάφρους. Αλλά ο άλλος κύκλος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό!

Είναι ο κύκλος των 2 αόρατων σημείων στο χώρο.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, οι κατασκευαστές του Στόουνχεντζ γνώριζε και ήταν σε θέση να το χρησιμοποιήσει για να προβλέψει τις εκλείψεις. Αυτά τα δύο αόρατα σημεία στο διάστημα ονομάζονται κόμβοι.

Συμβούν Οι εκλείψεις, όταν οι κόμβοι βρεθούν στη νοητή γραμμή που συνδέει τη Γη με τον Ήλιο Θα πρέπει να τα λάβει πολλές δεκαετίες και η παρατήρηση αμέτρητων κύκλων του φεγγαριού για να καθορίσει την ευθυγράμμιση κύκλο των κόμβων με τη γραμμή Γης-Κυρ Οι πληροφορίες αυτές, οι οποίες πρέπει να έχουν περάσει από γενιά σε γενιά καταγράφεται στο Στόουνχεντζ. Ορισμένες πέτρες σημειώσετε όλες τις απαραίτητες ευθυγραμμίσεις της Σελήνης για τον προσδιορισμό αυτών των κύκλων.


Κόμβοι και Αστρολογικές - Καρμική Ανάλυση - έρευνα.


Το μόνο που έχει καθιερωθεί ως σημεία αναφοράς στην αστρολογία προέρχονται από στατιστική έρευνα της χρόνια και χρόνια και την ανάγκη να βρει το κλειδί για την ερμηνεία όλων, όπου κάθε ερευνητής της Αστρολογίας έχει και οδήγησε την αστρολογική έρευνα για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τους χαρακτηρισμούς που καθορίζουν το θέσεις των κόμβων της Σελήνης σε ένα άτομο αστρολογικό χάρτη. Όλα αρχίζει με τη μαθηματική σκέψη που παράγει κάποια αποτελέσματα που ασχολούνται σοβαρά καθένας με την αστρολογία να εξετάσει τις τρέχουσες τιμές της βάση και το ακατάλληλο μαθηματικό αποβολή με τη θεωρία ...

Η σκέψη είναι η εξής: τα πάντα στο γνωστό Σύμπαν μας κινείται με ένα θαυματουργό ακρίβεια, και όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι σύμπτωση.
Υπάρχει νόμος και η τάξη και τον λόγο σε ό, τι αφορά την ακρίβεια των κινήσεων των πλανητών. Αλλά υπάρχει επίσης ένας λόγος για την παρουσία του κάθε ατόμου στη Γη. Γιατί είμαστε εδώ, ποιος είναι ο λόγος της παρουσίας μας, ποιος είναι ο σκοπός μας;

 Τι μπορούμε να το επιτύχουμε, τι μπορούμε να κερδίσουμε, τι μπορούμε να κατακτήσουμε, γιατί δεν είμαστε εδώ στη γη από σύμπτωση, αλλά για ένα μεγάλο μέρος της καθολικής σχέδιο. Αστρολογία αποδέχεται τα μαθηματικά και καμία θρησκεία ως ένα γεγονός το προηγούμενο και το επόμενο ζωή ως μια πορεία προς την πνευματική ανάπτυξη και την ολοκλήρωση του κάθε ατόμου.
Γιατί πιστεύουμε ότι είναι επειδή η τιμή αυτή είναι ο μόνος παράγοντας που απαντά σε όλες τις ανεξήγητες ερωτήσεις μας σχετικά με την ύπαρξή μας .

στη γη, είναι η αντικατάσταση του άγνωστου x που λύνει τις εξισώσεις των ερωτημάτων από τους ανθρώπους ανέδειξε τη λογική, όταν για παράδειγμα ζητάμε: δεδομένου ότι υπάρχει ένας νόμος και ο Θεός του νόμου γιατί είναι κάποιος που γεννήθηκε με ανέσεις και την ίδια στιγμή κάποιος άλλο γεννιέται στην απόλυτη φτώχεια; Γιατί κάποιος γεννηθεί υγιές και κάποιος άλλος έχει γεννηθεί τυφλός;

 Γιατί κάποιος να χάσει πολύ νωρίς για ένα αγαπημένο πρόσωπο; Γιατί κάποιος να βιώσουν μια βίαιη και πρόωρο θάνατο π.χ. δολοφονήθηκε βίαια; Πριν απαντήσουμε σε όλα αυτά θα πρέπει να εξετάσουμε μερικά εδάφια που λένε. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και τα δόντια αντί οδόντος και κάποιοι άλλοι που λένε έχετε knived κάποιον; Θα knived.
Και τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να είναι να το αντικαταστήσει με το παραπάνω παράγοντα και να δούμε πώς θα απαντηθούν όλα τα ανεξήγητα ερωτήσεις μας.
Κάποιος που γεννήθηκε στην απόλυτη φτώχεια, όταν είχε δεν έδωσε γιατί εκμεταλλεύτηκε τη δύναμή του να ποδοπατήσουν όσους δεν έχουν γιατί ήταν άδικη και σκληρή.

 Τώρα πρέπει να αισθάνονται και να πραγματοποιηθεί το αδύναμοι και φτωχοί με όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Κάποιος που γεννήθηκε στο σκοτάδι και ζει στο σκοτάδι, γιατί αυτός ήταν ο λόγος που κάποιος χάσει την όρασή του και τώρα βιώνει το σκοτάδι και την αγωνία, που είχε καταδικασθεί σε κάποιον άλλο. Κάποιος χάνει πάρα πολύ νωρίς για ένα αγαπημένο επειδή ήταν ο λόγος για να στερήσει από ένα αγαπημένο από κάποιον και τώρα αισθάνεται τον πόνο που κάποτε έδωσε. Κάποιος δολοφονήθηκε επειδή δολοφόνησε.

Με αυτόν τον τρόπο καταλήγουμε στο πιθανό συμπέρασμα ότι ερχόμαστε ξανά και ξανά σε αυτήν την ζωή διαγράφοντας τα λάθη του χθες μας, να πληρώνουν για τις δικές μας αμαρτίες και όχι τους άλλους, και όποιος διαχειρίζεται εξελίσσεται σε υψηλότερα πεδία, πάμε ως λένε σε όλες τις θρησκείες σε έναν κόσμο πιο πάνω (Παράδεισος).

Στη βάση αυτή οι κόμβοι της Σελήνης μας δείχνουν χθες μας, από πού ερχόμαστε, τις εμπειρίες μας, που είχαμε στις προηγούμενες ζωές μας (νότια κόμβος) και ο στόχος μας για αυτή τη ζωή , πνευματικό προορισμό μας (Βόρειο Δεσμό) Οι πλανητικές σχέσεις των κόμβων, αλλά και το Σώμα, στο οποίο μπορείτε να βρείτε σε κάθε κόμβο δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προαναφερθέντα στοιχεία, ενώ οι σημαντικές πτυχές είτε θυμίζουν το κελί της μνήμης μας μερικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ή παρεμβαίνει για να διορθώσει την πορεία μας όταν έχουμε ξεφύγει από το λόγο της ύπαρξής μας και ο στόχος μας.

Φυσικά, σε σχέση με κάθε άτομο που μας περιβάλλει την επίδραση των πλανητικών θέσεων σε κόμβους μας είναι ενδεικτικά της καρμικής σχέσης, όπως είπε, ότι έχουμε μαζί του. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την τάση που ο καθένας κατά το πρώτο στάδιο ακολουθεί εύκολα τον τρόπο που γνωρίζουν καλύτερα από ότι του Νότου κόμβο όπου κάνουμε τα πράγματα δύσκολα οι οποίες υπαγορεύονται από το Βόρειο Δεσμό που είναι άγνωστο σε μας 9 (για κυτταρική μας μνήμη) .

Έτσι, μέσα από την ανάλυση των κόμβων ένας αστρολόγος μπορεί να καθορίσει τη διαδρομή ένα άτομο πρέπει να ακολουθήσει στην παρούσα ενσάρκωση να αναπτυχθεί διανοητικά και πνευματικά.

Η ερμηνεία των κόμβων της Σελήνης, όπου σε πολλά βιβλία και ιστοσελίδες έχουν γράψει ότι σύμφωνα με το ζώδιο στο οποίο οι κόμβοι διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ως έγκυρη, διότι όπως και για τα υπόλοιπα, ώστε να είναι για τους κόμβους, καθώς και ότι οι ερμηνείες που σχηματίζουν το σύμπλεγμα και μπορεί να γίνει μόνο μετά από ειδική έρευνα σε ένα αστρολογικό χάρτη του κάθε ατόμου αφού περιλαμβάνει δεκάδες διαφορετικές στοιχεία ανά άτομο για να σχεδιάσετε ένα σημαντικό και όχι ένα γενικό συμπέρασμα και την ερμηνεία.


ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ στον Κριό - ΝΟΤΙΑ στον Ζυγό

Η εμπειρία που πρέπει να βιωθεί από το συγκεκριμένο άτομο αναφέρεται στη βελτίωση και την ενίσχυση της συνείδησής του που δεν έχει αναπτυχθεί σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις έζησε επιτυχίες ή τις αποτυχίες κατά τη γνώμη των άλλων. Αλλά τώρα με την παρουσία του το Βόρειο Δεσμό στον Κριό, που κατανοεί την ανάγκη για την έναρξη και την αποφασιστικότητα. Συχνά σύγχυση προσωπικές ανάγκες και τις επιθυμίες του με εκείνες των άλλων με αποτέλεσμα να είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Συνήθως οι άνθρωποι που έχουν αυτή κόμβος φτάσει σε συμβιβασμό και ηρεμία. Δεν τους αρέσει εντάσεις και αλλαγές και λόγω της αναποφασιστικότητας τους έχουν συχνά τις περιόδους κατάθλιψης.


Ο κόμβος ΒΟΡΕΙΑ στο Ζυγό-Νότου στον Κριό

Η ειδική αυτή έχει να κάνει με τους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα μόνοι τους, και δεν θέλουν ούτε να επιδιώξει συνεργασίες με άλλους. Κριός τους παρέχει ισχυρή αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό τους και τις αρμοδιότητές τους. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Νότου κόμβου στο Ζυγό τους υποχρεώνει να συγκρατήσει το εγώ τους και να επιδιώξουν τη συνεργασία. Πολλοί άνθρωποι με τέτοια κόμβους είναι επιθετική και να προκαλέσει με τη συμπεριφορά και τη στάση τους προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες τους. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε σε αυτή την ενσάρκωση είναι ότι η ισορροπία και η ολοκλήρωση επιτυγχάνεται μέσω της αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας με τους άλλους.


ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ στον Ταύρο - ΝΟΤΙΑ στον Σκορπιό

Ο νότιος κόμβος στον Σκορπιό δείχνει ένα πρόσωπο που στο παρελθόν αναγκάστηκε από την απογοήτευση και την πικρία να καταστρέψει τα πάντα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Ενεργεί με βάση το ένστικτο και το υποσυνείδητο και ζει συνήθως διπλή ζωή, δείχνει ότι όλα είναι καλά και ακόμα εσωτερικά νιώθει χάος. Ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο δίνει την εντύπωση μιας σταθερής κατάστασης, όπου αποφεύγονται ενστικτώδη αλλαγές και όλα έχουν μια σταθερή πρόοδο και την ανάπτυξη. Αυτοί οι άνθρωποι, και σύμφωνα με τις άλλες θέσεις και τις πτυχές της προσωπικής ωροσκόπιο του, να αρνηθεί να κάνει τα στερεά θεμέλια ηθικά ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, προσπαθούν να δημιουργήσουν ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά αρνείται οποιαδήποτε αλλαγή. Συνήθως φοβούνται ψυχικό πόνο και όταν απειλείται να γίνει αυτοκτονίας.


Ο κόμβος ΒΟΡΕΙΑ στον Σκορπιό - ΝΟΤΙΑ στον Ταύρο

Από τη μια πλευρά δείχνει μια ισορροπημένη ζωή, και στις διάφορες άλλες δυσάρεστες περιστατικά, που να χαλάσει την ισορροπία. Σε μια προσπάθεια να μην αλλάξουν τα πράγματα επιμένουν με παλιές συμπεριφορές και δεν αναπτύσσουν χάνουμε πολλή σωματική ενέργεια, αποδυναμώνοντας την πνευματική τους εαυτό.

Αυτά τα συγκεκριμένα άτομα είναι δύσκολο να μάθουν από τις εμπειρίες των άλλων. Θα πρέπει να μάθουν πώς να ενεργήσει όχι εθισμένος στην παλιά αντιλήψεις και τις συμπεριφορές τους, ώστε να σταματήσουμε να ζούμε κολλημένο στο παρελθόν και στον υλισμό, ένα βασικό γεγονός από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Ο κόμβος ΒΟΡΕΙΑ στους Διδύμους - Νότου στην Τοξότης

Αυτές οι ειδικές κόμβοι αφορούν την επικοινωνία και τη συμμετοχή του ατόμου στην κοινωνική ζωή. Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, το πρόσωπο αυτό δεν είχε μάθει να συνυπάρχει με άλλους ανθρώπους και να σέβεται τις απόψεις τους. Χαρακτηρίζουν την επιμονή του, κατά τη γνώμη του και την έλλειψη συμβιβασμούς. Προσπαθεί να διατηρήσει την ελευθερία του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις απόψεις του, με οποιοδήποτε κόστος. Διακρίνεται για την παιδαριώδη τρόπο του, εκφράζοντας τον εγωισμό του, δεν έχει κακή πρόθεση, αλλά δεν γνωρίζει αυτού του σφάλματος. Πρέπει να μάθουν πώς να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινωνία, να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους άλλους και να μάθουν να δέχονται τις απόψεις τους.


Ο κόμβος ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ Τοξότης - ΝΟΤΙΑ στους Διδύμους

Οι άνθρωποι με τέτοια κόμβους συχνά χαρακτηρίζεται με ασυνέπεια στις αποφάσεις και τη στάση τους στη ζωή, και στο παρελθόν έμπειρους διλήμματα. Στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους έχουν φτάσει πολλές φορές σε ασυδοσία. Λόγω του νότιου κόμβου στους Διδύμους, υποσυνείδητα φοβούνται να γίνει η τελική επιλογή σε περίπτωση που χάσετε την ευκαιρία να βιώσουν κάτι άλλο που θα προσφέρουν μια άλλη επιλογή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως υπερκινητικά, ανυπόμονος και επιφανειακή. Η επιθυμία τους είναι να βρει την υψηλότερη αλήθεια και τη γνώση. Αλλά πρέπει πρώτα να διδαχθούν για το πώς να είναι πιστός και συνεπής στις πεποιθήσεις και τη στάση ζωής τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανακαλύψουν τον αληθινό εαυτό τους!


Ο κόμβος ΒΟΡΕΙΑ στον Καρκίνο - ΝΟΤΙΑ στον Αιγόκερω

Συνήθως έχουν μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Θέλουν το κοινωνικό κύρος που πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να εξετάσει και την αξία τους τεράστια. Δεν συγχωρεί την ενδεχόμενη αποτυχία για τον εαυτό τους και να καταναλώνουν οι ίδιοι στο κυνήγι για την ολοκλήρωση και τη δημόσια εικόνα. Συχνά απορρίψει οποιαδήποτε άποψη ή στάση ζωής η οποία είναι διαφορετική από τη δική τους. Μέσα από τις δοκιμασίες της ζωής που πρέπει να μάθουν να υπολογίζουν τις αδυναμίες των άλλων και να σταματήσουν τον έλεγχο και κρίνοντας τις ζωές των άλλων. Το Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο, τους υποχρεώνει, κυρίως με τις οικογενειακές υποχρεώσεις, να βάλει εμπόδια στο φιλοδοξίες τους και να προσφέρετε στους άλλους.


Ο κόμβος ΒΟΡΕΙΑ στον Αιγόκερω - ΝΟΤΙΑ στον καρκίνο

Το άτομο πρέπει να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά του και να γίνει πιο ώριμη. Μερικές φορές συμπεριφέρεται σαν παιδί που χρειάζεται προστασία από όλους και δεν είναι σε θέση να αναλάβει τις ευθύνες του. Μέσα από τις καταστάσεις της ζωής που πρέπει να διδάσκονται αυτονομία και ευθύνη. Έχει να ωριμάσει και να καταλάβει ότι ο ίδιος μπορεί να χειριστεί με δυσκολίες, χωρίς δεκανίκια. Πέφτει συχνά θύματα εκμετάλλευσης λόγω της συναισθηματικής αίσθημα του και την αδυναμία του να αρνηθεί ή να θέσει τέρμα σε ζημιογόνες καταστάσεις γι 'αυτόν.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ στον Λέοντα - ΝΟΤΙΑ στον Υδροχόο

Η συγκεκριμένη θέση του κόμβου αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να μάθουν να είναι αυτάρκης και βασίζονται στις δικές τους πόδια. Κληρονομιές τους προέρχονται από το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο και είναι μια στάση ζωής παιδική ηλικία στην οποία συγκεντρώνεται στις ανάγκες προστασίας. Αρνούνται να αναλάβει την πρωτοβουλία και να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και συχνά εκνευρίζεστε με εκείνους που δεν τους παρέχουν με πατερίτσες που νομίζουν ότι χρειάζονται.

Το οφείλουμε στους εαυτούς τους να μάθουν να πάρει μυήσεις και να τεθούν οι στόχοι που θα θέσει σε εφαρμογή από την εμπιστοσύνη των αρμοδιοτήτων τους και όχι τους άλλους.



Ο κόμβος ΒΟΡΕΙΑ στον Υδροχόο - ΝΟΤΙΑ στον Λέοντα

Μέσα από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους έμαθαν να είναι αυταρχικός και να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και επιθυμίες. Αυτή η αλαζονική και εγωκεντρική συμπεριφορά κληρονομείται από τη ζωή. Από την άλλη πλευρά, το Βόρειο Δεσμό στον Υδροχόο τους καλεί να εγκαταλείψουν εγωιστικές τάσεις τους. Το οφείλουμε στους εαυτούς τους να μάθουν να αγαπούν, χωρίς αντάλλαγμα και, πάνω απ 'όλα, να προσφέρουμε στους άλλους. Συνήθως είναι άνθρωποι με ισχυρό αυταρχικός χαρακτήρας και οι οποίοι έχουν εγωιστικές επιθυμίες.


ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ στην Παρθένο Νότιοανατολικοί στους Ιχθείς

Η ευαισθησία και η συναισθηματική αίσθηση σε αυτά, τους κάνει να νιώθουν συμπόνια και αγάπη για εκείνους που υποφέρουν, συχνά χάνει την αίσθηση του ρεαλισμού. Με τον τρόπο αυτό, οι ίδιοι αποδυναμώσει και να κάνουν οι ίδιοι τους φτωχούς να διαφοροποιήσει το πραγματικό πόνο των άλλων από την εκμετάλλευση της αδυναμίας τους!

Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο τις προτρέπει να νικήσει εγγενείς ηττοπάθεια τους και να τους βοηθήσει να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ίσως έτσι θα σταματήσει το άγχος και να αναληφθούν δράσεις σε όποιον εκμεταλλεύεται την ευαισθησία τους.



ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ στους Ιχθείς - ΝΟΤΙΑ στην Παρθένο

Ο Νότιος Δεσμός στην Παρθένο κληροδοτεί το συγκεκριμένο πρόσωπο μια σειρά από εμπειρίες που αναδεικνύουν τα ελαττώματα και τα μειονεκτήματα του δημιουργώντας την πεποίθηση ότι οι είναι υπεύθυνη για τον πόνο που βιώνει. Πολλές φορές είναι κρίσιμη για τους άλλους σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί ευταξίας και την τελειότητα. Μέσα από το Βόρειο Δεσμό στους Ιχθείς αυτός οφείλει στον εαυτό του με την πίστη στη ζωή και κυρίως για να ξεπεραστεί η άπωση του εαυτού του που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι γεμάτη από σφάλματα και φυσικά υπεύθυνος για την ταλαιπωρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια