ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ο Δίας στην Παρθένο...

Αστρολογική ανάλυση της επιρροής της διέλευσης από τον Πέρρη Κρητικό. 

Ο Δίας, ο πλανήτης που συμβολίζει πολλές και σημαντικές έννοιες όπως μεταξύ άλλων την εξέλιξη, την ηθική, την δικαιοσύνη, την σοφία, τα ταξίδια, την θρησκεία και που πολλοί έχουν μάθει να πιστεύουν ( χωρίς αυτό να είναι ακριβές)





 ότι  είναι ο πλανήτης που φέρνει τύχη και δώρα στους εκπροσώπους των ζωδίων που επισκέπτεται, από τις 11 Αυγούστου του 2014 και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 θα κάνει μετά από 12 χρόνια το πέρασμά του από το ζώδιο της Παρθένου.

Το πέρασμα του λογικά ενεργοποιεί με τις ιδιότητες του Δία τον τομέα της ζωής του κάθε χάρτη ( σπίτι) που βρίσκετε στο ζώδιο της Παρθένου. Έτσι αυτό όπως και όλα άλλωστε τα περάσματα των πιο αργών πλανητών υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε και να δώσουμε μία εικόνα για την επιρροή του στην ζωή του καθενός.

 Πριν από αυτό όμως πρέπει να τονίσουμε ότι ο χώρος της Παρθένου είναι χώρος γης και στους χώρους των γήινων ζωδίων ο Δίας  δεν μπορεί να λειτουργήσει με την άνεση και την έκταση που μπορεί στα ζώδια της φωτιάς, όπως και σε κάποια του αέρα όπως πχ στον Υδροχόο η του νερού. Είναι σε αυτό που λέμε στην αστρολογία σε περιήγηση ή αλλιώς σε ουδέτερη θέση.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραδοσιακά ο Δίας στην Παρθένο θεωρείτε θέση αδυναμίας αν και θα μπορούσε να γίνει παραγωγικός αν δεν έχει να αντιμετωπίσει δυσαρμονικές σχέσεις είτε σε σχέση με άλλες διελεύσεις είτε σε σχέση με τους γενέθλιους πλανήτες στους αστρολογικούς μας χάρτες. Πρέπει δηλαδή να αναφέρουμε ότι είναι λογικό αυτό το πέρασμα να επηρεάσει και να φέρει αρκετές δυσκολίες , κάποιες χρονικές στιγμές του 12μηνου περάσματος του, σε  άτομα γεννημένα χρονιές 1963 ως 1969. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ανάλυσή του περάσματος του Δία στην Παρθένο…..
                                           Η επιρροή του Δια στα 12 ζώδια : 
Κριός 

Χωρίς εξάρσεις, με υπομονή, αυξημένη κριτική διάθεση και προσαρμοσμένοι σε νέα δεδομένα, αυτό το διάστημα θα κινηθείτε αρκετά προσεχτικά οργανωτικά και οι κινήσεις σας κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας βλέψεις θα εξυπηρετούν μία βασική σκοπιμότητα. Την ασφάλεια. Αυτό το 12μηνο θα προσπαθήσετε να κατοχυρώσετε το ελάχιστο σίγουρο που μπορείτε να έχετε. Θα σας διακρίνουν οι χαμηλοί τόνοι και θα προσπαθήσετε να γίνετε απαραίτητος κρίκος στην όποια επαγγελματική αλυσίδα βρίσκεστε ώστε αυτό να σας δίνει την σιγουριά για το αύριο.

Ακόμα αυτό το διάστημα θα ακολουθείτε με μεγάλη λεπτομέρεια κανόνες που βοηθούν σε ότι αφορά την φυσική σας κατάσταση , την υγεία σας, θα υιοθετείτε υγιεινούς τρόπους ζωής, άσκησης  και διατροφής. Θα προσπαθήσετε να κρατάτε ενήμερες τις όποιες γνώσεις σας και να ασχολείστε περισσότερο με την πρακτική εφαρμογή τους. Ακόμα πολλοί θα νοιώσετε την ανάγκη να γίνετε περισσότερο ειδικοί σε θέματα που σας αφορούν μέσα από μίας μορφής πρόσθετη επιμόρφωση.


Ταύρος 

Για εσάς ο Δίας λειτουργεί επηρεάζοντας περισσότερο θέματα συνδεδεμένα με τις δημιουργίες σας, τις αγάπες σας, τους έρωτές σας , τα παιδιά σας (αν έχετε) και θα είναι πολλοί οι Ταύροι που στους 12 μήνες που ακολουθούν έχουν να περιμένουν μία θετική εξέλιξη σε έναν από τους παραπάνω τομείς. Είναι ένα διάστημα που σας επιτρέπει να βάλετε μία ρεαλιστική τάξη στα παραπάνω θέματα,αλλά και να λειτουργήσετε πιο σοφά (όσον αφορά τις προσωπικές σας επιλογές)και πιθανά με έναν τρόπο αποδεκτό από τον οικογενειακό σας περίγυρο.

Είναι ένας καιρός που σας καλεί να κάνετε αυτά που είναι η ώρα τους να γίνουν και σε αυτήν την φάση θα έχετε με το μέρος σας τις συνθήκες, τα κατάλληλα άτομα ή ότι άλλο χρειάζεται ώστε να μην μπορείτε να παραπονιέστε ότι δεν είχατε την ευκαιρία να έχετε πχ μία νορμάλ σχέση , μια σημαντική και ουσιαστική πρόταση, ή την τύχη με το μέρος σας..

Για τα νέα παιδιά αυτό το πέρασμα είναι ένα ξεκίνημα στο συναισθηματικό ταξίδι της ζωής για τους λίγο μεγαλύτερους η εποχή να παράγουν καρπούς και αποτελέσματα για τους ακόμα μεγαλύτερους μία εποχή που πρέπει να οργανώσουν και να φροντίσουν τα έργα τους τις δημιουργίες τους ή και να στηρίξουν τα ανοίγματα των παιδιών τους και γενικά ένα διάστημα που θα πάρετε χαρές από τα παιδιά σας και τις επιδώσεις τους.

Δίδυμοι

Περνώντας στον 4ο φυσικό σας οίκο ο Δίας θα λειτουργήσει αρκετά καλά για εσάς. Ο χώρος που ζείτε πιθανά χρειάζεται είτε  αλλαγή είτε ανανέωση όμως θα μπορούσαν να υπάρχουν και αιτίες που οδηγούν στο να πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το πέρασμα μπορεί να φέρει και αλλαγές συνθηκών στο σπίτι όπως εάν είστε μόνοι μία συγκατοίκηση που να δίνει άλλο χρώμα και ενδιαφέρον στο σπίτι σας ή και ένα ξεκαθάρισμα που να επιτρέψει σε κάποιους να χαίρονται μετά από αυτό το σπίτι τους μόνοι και ευτυχείς…

 Με όποιο σενάριο και αν λειτουργήσει ο Δίας από τον χώρο αυτόν θα κάνει τους περισσότερους να χαίρονται την ώρα που ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους και αυτό πιθανά είναι και το δώρο που φέρνει ο Δίας στην ζωή σας με αυτό του το πέρασμα. Ακόμα αυτούς τους 12 μήνες θα μπορούσατε και να ζεστάνετε σχέσεις με τον οικογενειακό σας χώρο αλλά και να περιμένετε μία ουσιαστική στήριξη από την οικογένειά σας.

Καρκίνος

Από την νέα του θέση ο Δίας θα προσπαθήσει και στις περισσότερες περιπτώσεις θα καταφέρει να κάνει πιο πρακτικό τον λόγο σας, πιο ωφέλιμες τις συνεργασίες και τις συμφωνίες σας, καθώς κάνει περισσότερο ρεαλιστικές και λεπτομερείς τις επικοινωνιακές μα και διαχειριστικές σας ικανότητες. Οι καλοί λογαριασμοί, μπορούν τώρα, να κάνουν και καλούς φίλους και καλές συνεργασίες και ξεκάθαρες σχέσεις, χωρίς ασάφειες που όπως έχετε κατά το παρελθόν διαπιστώσει, οδηγούν σχεδόν πάντα σε παρεξηγήσεις ή ακόμα και σε οριστικές ρίξεις και χάσιμο χρόνου και χρήματος.

Αυτόν τον καιρό θα πρέπει και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε πάνω σε εναλλακτικές προτάσεις καθώς τα δεδομένα αλλάζουν και πρέπει να έχετε λύσεις όταν κυρίως στα επαγγελματικά σας οι αποδώσεις δεν είναι αυτές που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

 Το ότι θα έχετε την διάθεση να κουβεντιάσετε κάθε πιθανό σενάριο ή πρόταση θα σας κάνει εξαιρετικά ευέλικτους και θα οδηγήσει πολλούς ( κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες) σε μία συμφωνία που ακόμα και αν δεν είναι ιδανική αποτελεί μια ρεαλιστική λύση στην φάση αυτήν. Ακόμα αυτό το 12μηνο διάφορες αιτίες θα φέρουν πολλούς από εσάς ξανά κοντά σε συγγενικά άτομα με τα οποία είχατε χαθεί.

Λέων

Με τον Δία στην Παρθένο για 12 μήνες οι περισσότεροι θα επιχειρήσετε να αποκομίσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη θερίζοντας κατά μία έννοια τους καρπούς των κόπων σας η και ενεργοποιώντας όποιες πηγές θα μπορούσαν αυτόν τον καιρό να σας αποφέρουν κάποιο έστω και λίγο κέρδος μη αφήνοντας τίποτα τελείως ανεκμετάλλευτο.

 Αυτό το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει η κτητικότητα και θα είστε αρκετά απαιτητικοί με τους γύρω σας μα περισσότερο με τους ανθρώπους της καρδίας σας καθώς θα μετράτε ( θα ζυγίζετε ) τις κινήσεις, τα λόγια και τις πράξεις τους, απέναντί σας. Αυτή η θέση ευνοεί γενικά τα αποκτήματα και κάνει πιο προσεχτικές και κερδοφόρες τις συναλλαγές των Λεόντων.

 Επαγγελματικά αυτόν τον καιρό δεν μετρά τόσο τι σας αρέσει όσο τι μπορεί να αποδώσει πιο σίγουρα και ορισμένοι εξυπηρετώντας αυτό το αίτημα πιθανά να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς που ωστόσο θα σας ωφελήσουν οικονομικά.  Προσέχοντας τις απαιτήσεις σας ώστε να μη ξεπερνούν τα όρια και κουράζουν τους αγαπημένους σας είστε μπροστά σε ένα όχι ενθουσιώδες αλλά αποδοτικό 12μηνο που θα σε κάποιους μπορεί να φέρει τελικά και ένα σημαντικό απόκτημα.


Παρθένος

Αν διαβάζετε κάπου αλλού ότι με τον Δία στο ζώδιό σας θα έχετε όλα του κόσμου τα καλά να ξέρετε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα..  Ας πούμε για παράδειγμα πως ένας Δίας στο ζώδιό μας μπορεί απλά να φέρει περισσότερα κιλά… για αυτό να ζυγίζεστε συχνά το επόμενο 12μηνο. Ένα άλλο σύμπτωμα είναι ότι θα γίνετε λόγο περισσότερο σπιτόγατοι αυτόν τον καιρό και θα θέλετε ή θα υπάρχουν λόγοι να είστε περισσότερη ώρα από ότι συνήθως στο σπίτι.

Ο Δίας εδώ παίζει πολλούς ρόλους και σε εσάς του Αυγούστου έχει μόνο μία αποστολή.. να σας δυναμώσει, να σας δώσει όπλα για να μπορέσετε να περάσετε και να ξεπεράσετε ένα δύσκολο από πολλές απόψεις διάστημα που για τους 23,24,25/8ου έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2015 και για τους υπόλοιπους ( του Αυγούστου ) είναι μπροστά τους μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Για εσάς του Σεπτεμβρίου είναι αλήθεια ότι αυτό το πέρασμα θα δώσει μία αιτία – πρόταση ανάπτυξης που μπορεί να αφορά κάθε τομέα της ζωής σας ανάλογα με τα αιτήματα που έχει η ηλικιακή στιγμή που βρίσκεστε και που σε κάθε περίπτωση όμως είναι συνδεδεμένη με ευθύνες που πρέπει να αναλάβετε αν τελικά αποδεχθείτε είτε την πρόταση είτε το άνοιγμα ότι και αν αυτό αφορά. Είναι γεγονός ότι για κάποιους γεννημένους 7 με 14 Σεπτεμβρίου οι τελευταίοι μήνες του 15 θα προσφέρουν λύσεις και θα είναι πιο εύκολοι.

Ωστόσο κερδισμένοι θα είναι μόνο όσοι από εσάς δεν σπαταλήσετε την όποια ευκαιρία αλλά την σιγουρέψετε και την κεφαλαιοποιήσετε. Οι Παρθένοι της 4ης εβδομάδας του ζωδίου δεν έχουν να περιμένουν κάτι ιδιαίτερο από αυτό το πέρασμα παρά μόνο το καλοκαίρι του 2016 που θα εισπράξουν την ευνοϊκή αυτή επιρροή.

Ζυγός

Περνώντας ο Δίας στην Παρθένο και για 12 μήνες θα λειτουργήσει εξαιρετικά θετικά για εσάς τους Ζυγούς .. μέσα από τον ευαίσθητο και σημαντικό 12ο φυσικό σας οίκο θα βοηθά ώστε να αποκτήσετε μία εσωτερική ηρεμία και να οργανωθείτε ψυχολογικά, καταφέρνοντας τελικά να διαβαθμίσετε τα θέλω – τις προτεραιότητές σας με βάσει και τις ψυχολογικές σας ανάγκες και τα ρεαλιστικά δεδομένα της εποχής.

Μετά από μία μακρά περίοδο άναρχης σκέψης και σε πολλές περιπτώσεις επιπόλαιων επιλογών, ο Δίας σας δείχνει τον τρόπο, να κινήστε πάνω σε πιο σταθερές, ρεαλιστικές γραμμές, που δεν εμποδίζουν το .. όνειρο, απλά απορρίπτουν το μη εφικτό, αυτό που είναι ουτοπία και δεν έχει πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα.

Ακόμα στην ζωή πολλών Ζυγών το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκετε στον χώρο της Παρθένου, θα υπάρξουν αιτίες, που τους αναγκάζουν να σκεφτούν και να εμβαθύνουν πάνω σε έννοιες που απέφευγαν να αγγίξουν ακόμα και επιδερμικά. Όπως πχ να ασχοληθούν με τον κύκλο της ζωής την αρχή και το τέλος της πορείας μας σε αυτόν τον κόσμο.. υπάρχουν αιτίες που θα σας κάνουν να μην είστε κυρίως οι πιο νέοι Ζυγοί τόσο πολύ παιδιά και να περιορίσετε σε αυτές που έχουν κάτι να δώσουν τις επαφές φιλίες διασυνδέσεις σας. Ακόμα θα μάθετε αυτόν τον καιρό πως υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει εύκολα να δημοσιοποιείτε, καθώς όπως σχολιάζετε εσείς έτσι και οι άλλοι σχολιάζουν εσάς.

Σκορπιός

Πάντα ο Δίας στον 11ο οίκο λειτουργεί θετικά και παρ όλη την γήινη φύση της Παρθένου που βρίσκετε μπορεί και γίνετε καινοτόμος και προοδευτικός. Αυτό το 12μηνο που ο πλανήτης της ανάπτυξης θα τρέχει στον χώρο των κοινωνικών σας σχέσεων διευκολύνει στο να αναπτύξετε επωφελείς φιλικές και κοινωνικές σχέσεις.

 Κάτι που βοηθά πολύ κυρίως όσους έχουν επαγγέλματα που εξαρτώνται από τις κοινωνικές σχέσεις. Παράλληλα αυτόν τον καιρό σε κύκλους παλιών αλλά και νέων γνωριμιών μπορείτε να κάνετε μία ισχυρή φιλία που εκτός των άλλων να έχει την γνώση, την δύναμη και φυσικά την διάθεση να στηρίξει έμπρακτα κάποια επεκτατικά σας σχέδια ή γενικά να σας στηρίξει σε ότι χρειάζεστε.

 Για τους νεώτερους ένα τέτοια άνοιγμα δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη και την προσωπική τους ζωή καθώς σε όσο μεγαλύτερο κύκλο ατόμων κινούμεθα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κάνουμε γνωριμίες που να μας λένε κάτι περισσότερο. Κατ αυτήν την έννοια οι μόνοι και μόνες του ζωδίου θα μπορούσαν να περιμένουν μία καλυτέρευση της προσωπικής τους ζωής αυτό το διάστημα. Ακόμα μπορείτε να καρπωθείτε γενικά από την θετική διαμεσολάβηση ατόμου του φιλικού σας χώρου προκειμένου να ομαλοποιηθεί μία σχέση ή συνεργασία σας.

Τοξότης

Καθώς ο Δίας είναι κυβερνήτης σας, πάντα τα περάσματά του από ζώδιο σε ζώδιο έχουν για εσάς, μία περισσότερη σημασία και βαρύτητα από ότι στα υπόλοιπα ζώδια.. Η αλήθεια είναι πως από την νέα του θέση ο Δίας λειτουργεί αρκετά δεσμευτικά και ενάντια στην φιλελεύθερη φύση σας, αναγκάζοντάς σας να κινηθείτε πολύ προσεχτικά, μεγαλώνοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας,τόσο σε ότι αφορά τον επαγγελματικό της ζωής σας τομέα, όσο και σε ότι αφορά τις ευθύνες σας απέναντι σε τρίτους, είτε αυτοί είναι γονείς και οικογενειακό περιβάλλον είτε είναι συντροφικές και κοινωνικές ευθύνες που καλείστε να αναλάβετε.

 Αυτό είναι η δύσκολη και κουραστική πλευρά της διέλευσης υπάρχει όμως και η θετική που με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσετε όσο υπεύθυνα επιτάσσουν οι τομείς που προαναφέραμε υπόσχετε σε δύσκολους καιρούς να φέρει καλύτερα επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα ανταμείβοντας τους κόπους και τις προσπάθειές σας.

 Για τους πιο νέους αυτή είναι μία εποχή που τους καλεί να αποδείξουν ότι μπορούν να μετουσιώσουν τις όποιες γνώσεις τους σε πράξη.  Για άλλους ότι είναι καιρός να ξεδιπλώσουν τα όποια ηγετικά τους ταλέντα και να αναλάβουν τα ινία καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο ή και σε πολλές περιπτώσεις θα είναι αναγκασμένοι να το πράξουν λόγω συνθηκών. Σοβαρότητα και πειθαρχία λοιπόν είναι οι προϋποθέσεις για να αποδώσει θετικά ο Δίας από τον χώρο της Παρθένου.

Αιγόκερως

Πως θα σας φαίνονταν  άμα μαθαίνατε ότι από όλα τα ζώδια το μόνο που είναι περισσότερο ευνοημένο από αυτό το 12μηνο πέρασμα του Δία στην Παρθένο είστε εσείς; Ναι λοιπόν !! ο δυσκοίλιος και ανελαστικός Δίας της Παρθένου σε ότι αφορά εσάς λειτουργεί θαυμάσια  !! Ανοίγει νέους ορίζοντες στην ζωή σας, πλαταίνει την σκέψη σας, φορτώνει με ταχείς χρόνους εμπειρία την ζωή σας και καθιστά την περίοδο 8ος 2015 ως τον 9ο του 2016 μία περίοδο ουσιαστικής μαθητείας που στην διάρκειά της θα γίνετε περισσότερο σοφοί, θα αποκομίσετε εμπειρία ζωής, θα αποκτήσετε μία περισσότερο φιλοσοφημένη άποψη ζωής.

Φυσικά για τους νέους μαθητές κλπ αυτές οι συνθήκες ευνοούν κάθε τι που αφορά, εξετάσεις, σπουδές κλπ και για τους πολλούς ανοίγουν οι δρόμοι που τους επιτρέπουν να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν μεγάλο ή μεγάλα ταξίδια, δείχνοντας τους ο Δίας ότι σε πολλές περιπτώσεις, η λύση των όποιων προβλημάτων τους μπορεί να έρχεται από μακριά ή να απαιτεί ακόμα και μία μετάβαση στο εξωτερικό.

Θέματα που είναι συνδεδεμένα με νομικά ζητήματα τώρα σας ευνοούν όπως και όποιες διευθετήσεις αφορούν τραπεζικές υποθέσεις, εκκρεμότητες οικονομικές ή άλλης μορφής με δημόσιο ή άλλους φορείς.

Υδροχόος


Εδώ ο Δίας δείχνει να σας φέρνει κάποιες φορές αναγκαστικά σε μία υποχρεωτική διεκπεραίωση οικονομικών ή και κληρονομικών ζητημάτων. Αυτού του είδους οι ενασχολήσεις όσο και αν σας είναι αδιάφορες ή και άχαρες πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν. Το 12μηνο που θα διαρκέσει η διέλευση πολλοί θα ενεργοποιήσετε κάθε τι που μπορεί να σας αποφέρει έστω και μικρό εισόδημα , κάποιοι θα ασχοληθείτε σοβαρά με μία πώληση καθώς από αυτήν την θέση τα όποια έσοδα φέρει ο Δίας δεν αφορούν την κύρια πηγή του εισοδήματός σας δηλ την κύρια εργασία σας αλλά τρίτες πηγές.
Ακόμα κάποιοι αυτόν τον καιρό θα έχουν μία απόδοση από την λειτουργία μίας συνεργασίας και άλλοι πάλι θα δουν μετά από καιρό τα έσοδα ων συντρόφων τους να αυξάνουν με αποτέλεσμα να νοιώθουν και οι ίδιοι περισσότερη οικονομική ασφάλεια.

Την περίοδο αυτή πολλούς θα τους απασχολήσει η εξέλιξη και τα προβλήματα της ζωής ενός φιλικού τους προσώπου και κάποιοι πάλι από διάφορες αιτίες θα μπορούσαν να νοιώσουν ότι χάνουν ένα φίλο.. μία παρέα ή κλείνει για αυτούς ένας κοινωνικός κύκλος που ως τώρα ήταν μέλη..  Σε κάθε περίπτωση ο Δίας δεν είναι πολύ εύκολος σε αυτόν τον χώρο για εσάς καθώς ακόμα και τα όποια οφέλη σας δίνει έχουν σαν αντιστάθμισμα και κάποιες λύπες.

Ιχθείς

Περνώντας ο Δίας στο απέναντί σας ζώδιο και στον 7ο φυσικό σας οίκο, δείχνει ότι αυτό το 12μηνο διάστημα πολλά θέματα  θα εξαρτηθούν από την έκβαση μίας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας σας. Η ανάγκη ασφάλειας που όλοι λίγο πολύ έχουμε δείχνει να εξασφαλίζετε αυτόν τον καιρό μέσα από την θετική λειτουργία του χώρου των σημαντικών συνεργασιών και σχέσεων. Από την μεριά σας θα έχετε περισσότερο συντροφική διάθεση και οι νεώτερη θα νιώθουν τώρα πιο επιτακτική την ανάγκη ουσιαστικής και όχι εφήμερης συντρόφευσης.


Συχνά αυτό το πέρασμα δίνει σε κάποιους που είναι σε κατάλληλη ηλικία προτάσεις γάμου και όσοι έχετε καιρό μία σχέση το 12μηνο αυτό θα μπορούσε ή να προχωρήσει παρακάτω ή να πάψει. Όμως και στον επαγγελματικό τομέα ο Δίας από εκεί επιδοτεί και στηρίζει δίνοντας περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας σε κοινές με άλλο άτομο ή με μία ομάδα ατόμων και όχι ατομικές προσπάθειες.

Μέσα από την συνεργασιακή δύναμη θα μπορούσατε αυτό το διάστημα να προβάλετε περισσότερο το όποιο έργο σας. Ακόμα κάποιοι θα μπορούσαν εκμεταλλευόμενοι αυτό το διάστημα να ξαναζεστάνουν τις μόνιμές σχέσεις – γάμους τους καθώς αυτόν τον καιρό και οι απέναντί σας θα είναι θετικοί απέναντι σας και στο να αποδεχτούν σχετικά εύκολα τα όποια αιτήματά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια